luni, 1 noiembrie 2010

De ce ar trebui legalizata prostitutia...


...si nu ma refer aici in sensul economic al acestui lucru, desi foarte probabil s-ar crea ceva locuri de munca si s-ar ingrosa bine de tot bugetu de stat. Cine stie? Poate am iesi chiar si din criza cu asa ceva. Dar nu, nu la aspectul asta ma gandeam.
Ma gandeam la utilitatea unui bordel si cat de usoara ne-ar face viata pe termen lung. Probabil ca asta ar fi cel mai usor mod de a gasi true love. Viata ar fi mai simpla si mai frumoasa. Tot nu ma fac inteles? Sa va explic mai pe-nteles...
Daca ar exista bordelul, lucrurile ar fi mult simplificate pentru ca cine ar avea nevoie de sex i-ar fi mult mai usor sa-si satisfaca nevoia decat sa depuna atata efort si sa piarda atata timp cucerind pe cineva, pentru ca apoi sa raneasca acea persoana dandu-i papucii. Da, stiu, asta se aplica in marea majoritate a cazurilor la tipi, dar nu e o regula.
Dupa cum spuneam, acea persoana nu si-ar mai bate capul sa incerce sa vrajeasca pe altcineva cand i-ar fi atat de la indemana sa mearga la un bordel si sa se rezolve ieftin si eficient. Plus ca ar fi scutit de momentele neplacute de a doua zi dimineata, de momentele penibile cand s-ar reintalni pe strada sau de recenziile negative adresate prietenelor ranitei (sa zicem ca e fata, na!) care i-ar putea aduce (si pe buna dreptate) un renume de porc.
Deci uite cata lume castiga la faza asta: tipul e satisfacut, tipa nu a fost ranita si spera in continuare la printul pe cal alb, angajata isi castiga salariul corect si onest si toata economia o ia in sus. Eh, dar nu e doar atat, partea buna abia acum incepe!
Daca tipul cel primitiv are atat de la indemana sexul, nu o sa mai fie interesat de o tipa decat daca ar vrea ceva mai mult decat sex si asta ar fi grozav! Atunci orice tipa cand e abordata de vreun tip pe strada cu ceva ca Domnisoara, nu m-am putut abtine sa va spun cat sunteti de frumoasa! nu ar considera-o ca pe replica ieftina a vreunui netot, ci ar sti ca tipul este sincer si vrea mai mult de la ea decat o noapte fierbinte. Si atunci femeile nu ar mai privi cu ochi suspiciosi fiecare tip care le intinde o floare si nu le-ar mai fi frica sa riste si sa accepte sa mearga la o intalnire. Asta pentru ca ar sti ca daca nu ar merita, nici unul dintre ei nu ar risipi atata timp doar pentru o partida de sex, pe care ar gasi-o oricum mai ieftina si mai eficienta la bordelul de la colt. Si ar insemna ca orice intalnire ar fi a shot at love.

Acum ma intelegeti cand spun ca un bordel ne-ar usura vietile si ne-ar face viata mai frumoasa?

Niciun comentariu: