duminică, 7 noiembrie 2010

Povestea copilului-foca si a agentiei super-secrete

Se facea ca era o familie care au gasit/facut rost/(i donno...) o fetita micuta si blonduta care era de fapt o foca cu ceva puteri supranaturale. (Nu stiu care sunt puterile naturale ale unei foci, dar asta oricum era copil-foca si avea super-puteri pentru un om normal.) Si oamenii astia s-au gandit sa se mute intr-un loc izolat ca sa o apere pe copila-foca de o agentie supersecreta care ii voiau puterile.
Si se muta familia intr-o zona izolata din Alaska, la o ferma de porumb, unde nu aveau vecini pe o raza de vreo 50 km. Cel putin. Si normal ca intr-o seara apar agentii imbracati in negru de la malefica agentie supersecreta care voia sa captureze copilul-foca si sa ii fure secretele. Se dau ei jos dintr-un elicopter negru, pe franghii si imbracati in camuflaj negru (era deja noapte), si incep sa caute copilul-foca. Dar acest copil-foca s-a prins de planurile agentilor si a inceput sa-i secere cand au intrat in lanul de porumb. (Mai cadea la pamant cate un agent exact ca-n Jurrasic Park... X cand trec aia prin iarba inalta.)
La sfarsit, cumva-cumva reusesc sa izoleze familia in bucatarie si agentii le zic ca daca nu o cedeaza pe copila-foca ii omoara pe toti. Tatal si mama adoptiva i-o dau, intr-un final, sefului agentilor, care atunci cand o ia in brate si se pregateste sa scoate sunetul macabru de invingere, se transforma in ceva om fara piele si gelatinos. Si mama si tata il atrag pe seful-gelatina in bucatarie si incep sa-i scoata creierul pe bucati si sa-l faca piure.
Scena de final e cu mama, tata si copilul-foca care isi rup cu totii hainele si se tavalesc pe iarba, goi-pusca, pentru ca copilul-foca sa le invete mirosul si sa aiba incredere de ei (Probabil faza cu gelatina i-a dat un pic peste cap.), totul intr-o atmosfera de sarbatoare.

Foarte tare, nu? Asta am visat eu azi-noapte :))